|

Sobe

Pritličje

Pritličje deluje kot samostojna stanovanjska enota s svojim vhodom, veliko moderno in opremljeno kuhinjo, ki vključuje prostorni hladilnik in zmrzovalno skrinjo, pečico, steklokeramično ploščo in pomivalni stroj. Po tleh je položen parket in stilska keramika, celotno pritličje pa ogreva talno ogrevanje. V pritličju so 4 prostorne in svetle sobe (za največ 6 stanovalcev). V moderno opremljeni kopalnici sta "walk-in” tuš in umivalnik ter pralni in sušilni stroj, tako da vam udobja zagotovo ne bo manjkalo.

Nadstropje

Nadstropje nudi moderen prostor, kjer se dopolnujeta nova keramika in parket. Vse sobe imajo velika okna s pogledom na vrt, kar zagotavlja svetel in prijeten prostor za bivanje in študij. Ena imed sob ponuja tudi velik balkon. V nadstropju je velika opremljena kuhinja z novim prostornim hladilnikom in zmrzovalno skrinjo, pečico, seklokremaično ploščo in pomivalnim strojem ter veliko jedilno mizo. V prostorni kopalnici sta tako kad kot banja. WC je ločena enota. V nadstropju lahko biva skupaj največ 6 ljudi v 4 enotah.

Mansarda

Mansarda združuje vso eleganco in svetlobo, ki jo nudijo strešna okna, lepi pogledi na okolico ter leseni tramovi na stropu. Iz sob se ponujajo lepi razgledi na ljubljanski grad ali Krim. Za prijetno hlajenje v poletnih mesecih skrbi klima. Hiša se ogreva na plin, celotno nadstropje pa ima po tleh parket. V mansardi je velika sodoba opremljena kuhinja z novim prostornim hladilnikom in zmrzovalno skrinjo, pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično ploščo in jedilno mizo ter šestimi stoli. Kopalnica vključuje banjo in tuš ter ločen WC. V mansardi je prostora za največ 6 ljudi. V mansardi so tri ločene sobe:


GALERIJAVse pravice pridržane © KOLEZIJA 2021, izdelava MMStudio