|

PREDNOSTI

 

LOKACIJA
 

 

Idealna lokacija blizu fakultet, centra mesta, avtobusnega postajališča ter obvoznice. A kljub temu vrt za hišo nudi senco in mir za uživanje ali učenje. Velik plus za ljubitelje športa je tudi bližina kopališča Kolezije, Tivolija in Rožnika.
 

ZASEBNO,
A DRUŽABNO

 

Rezidenca Kolezija ponuja kvaliteno sodobno bivanje, kjer se lahko umakneš v svojo sobo ali v skupnih prostorih poiščeš družbo. Zavedamo se, kako pomembna je zasebnost, udobnost in urejenost življenje.
     

SODOBNA
NOVA OPREMA

 

Novo opremljena hiša nudi udobje, svežino ter izboljša kakovost bivanja. Za udobje in enostavnost bivanja poskrbi sodobna tehnika - pomivalni, pralni in sušilni stroj, pečica, grelnik vode itd.
 

TVOJA VARNOST.
BODI BREZ SKRBI

 

Z vsakim stanovalcem posebej opravimo razgovor in poiščemo najboljšo sobo glede na njegove želje. Pogodbe se sklepajo za pol oz. eno leto in s tem si zaščiten, da ne boš ostal brez sobe, stanovalca ali imel višje cene čez leto. 

 

SODOBNA OPREMLJENOST

 
Vsako nadstropje je opremljeno tako, da deluje kot samostojna enota in prinaša udobje, domačnost prostorov in moderno opremo. Vsako nadstropje (pritličje, nadstropje in mansarda) ima svojo kuhinjo, ki je popolnoma opremljena (kuhalna plošča, veliki hladilnik, grelnik vode, kuhinjski in jedilni pribor ter pomivalni stroj) in jedilnico. V hiši sta dve pralnici, kjer je stanovalcem na voljo nov pralni stroj in sušilni stroj. V vsakem nadstropju so na voljo tri oz. štiri sobe (eno, dvo ali troposteljne).

Vse sobe so svetle z velikimi okni, moderno in sveže opremljene s posteljo, pisalno mizo in garderobno omaro.

V celotni rezidenci je na voljo brezžični internet. Kolesa bodo varno spravljena v kolesarnici.

Možnost je tudi najema parkirnega mesta pri hiši ali parkiranje na urejenih parkirnih mestih ob Gradaščici v neposredni bližini hiše.

Ob hiši je tudi velik vrt (300 m2), ki omogoča uživanje ter sprostitev v senci in miru.

Hiša je umaknjena od prometnih ulic in nudi veliko zasebnosti.

Najemnina vključuje uporabo sobe, kolesarnice, kuhinje,  pralnice ter prostorov za druženje in rekreacijo znotraj in zunaj.


Cena najema ne vključuje stroškov (ogrevanje, elektrika, voda, brezžični internet, tedensko čiščenje skupnih prostorov). Dodatni stroški so ocenjeni na 50 eur na mesec.

 
Vse pravice pridržane © KOLEZIJA 2021, izdelava MMStudio