|

O NAS

Rezidenca Kolezija je bila zasnovana z idejo, da mladim ponudimo ne le sobo, temveč celotno doživetje idealnih pogojov za študij, delo in sprostitev v eni najbolj priljubljenih ljubljanskih četrti - Kolezije. Mestna četrt Kolezija je poznana kot ena izmed najbolj zaželenih, mirnih, varnih in urejenih ljubljanskih četri v bližini fakultet, centra mesta, javnega mestnega prevoza in živilskih trgovin. Kolezija nudi obilo zelenih površin za rekreacijo in sprostitev, saj je v bližini parka Tivoli in mestnega kopališča Kolezije.

Pri projektu sodelujemo trije poslovni partnerji, katerim potovanja pomenijo pomemben del življenja. Tako pri študiju v tujini kot bivanju v različnih nastanitvah po svetu smo nabirali bogate izkušnje, ki so nam pomagale, da smo zasnovali Rezidenco Kolezija po svojih željah in merah. Tako pri izbiri lokacije, vgrajenih elementih kot tudi notranjem oblikovanju smo sledili vodilu, da ponudimo le najboljše.  
 
V rezidenci Kolezija se boste počutili kot doma. Ponujamo vam prostor, kjer živiš, študiraš ali se sproščaš v senci zelenega vrta, se sprehodiš do centra in uživaš v mestnem utripu.  Za vse ljubitelja narave in športa je le streljaj stran kopališče Kolezija, Tivoli in Rožnik. 

Naša vizija je, da ponudimo najboljše namestitve za študente in mlade v Ljubljani.  
Vse pravice pridržane © KOLEZIJA 2021, izdelava MMStudio